stori-kava1

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ

Η ιστορία του καφέ KIMBO ξεκινάει 60 χρόνια πριν, όταν 3 αδέρφια άρχισαν να ψήνουν καφέ στο φούρνο του πατέρα τους στη Νάπολη. Σε μια πόλη που πρακτικά όλοι ασχολούνταν με την τέχνη του καφέ και την κληροδοτούσαν από γενιά σε γενιά, το ταλέντο και η διαίσθηση κάποιων ξεχώρισαν. Αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση του Francesco, Gerardo και Elio Rubino που ίδρυσαν την εταιρία KIMBO.

Δεν ξεκίνησαν την εταιρία ως βιομήχανοι αλλά ως ιδιοκτήτες καφεκοπτείων. Πολύ σύντομα η δημοτικότητα του espresso KIMBO επεκτάθηκε πέρα από τα όρια της γειτονιάς τους με ανθρώπους να έρχονται από πολύ μακριά για να τον γευτούν. Η φήμη τους μεγάλωσε σταδιακά όπως κάποιος απολαμβάνει αργά ένα φλυτζάνι καλού καφέ και έτσι τους δημιουργήθηκαν καινούριες ιδέες όπως να φέρουν την απόλαυση του Ναπολιτάνικου καφέ στα coffee shops και τα σπίτια όλου του κόσμου!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΩΝ ΚΑΦΕ

Αφιερωμένο σε πραγματικούς γευσιγνώστες ο KIMBO Espresso ξυπνά όλες τις αισθήσεις: η ακαταμάχητη πυκνή χρυσή κρέμα, το πλήρες και συμπαγές σώμα, η γλυκιά καλά ισορροπημένη γεύση σοκολάτας αγγίζουν βελούδινα τον ουρανίσκο. ΤΟ έντονο, διάχυτο άρωμα συμπληρώνει τη μαγεία των μικρών στιγμών απόλαυσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η συνταγή για αυθεντικό Espresso KIMBO ξεκινά με την επιλογή των καλύτερων συστατικών. Στις φυτείες καφέ των χωρών παραγωγής οι εμπειρογνώμονες του καφέ της  KIMBO επιλέγουν σταθερά τις καλύτερες ποικιλίες παραγόμενου καφέ. Η γλυκύτητα του καφέ της Βραζιλίας, η γευστική υπόνοια του καρυκεύματος του Ινδικού καφέ, η αρωματική λεπτότητα του Κολομβιανού καφέ και η χαρακτηριστική οξύτητα των καφέδων από την Κεντρική Αμερική συνδυάζουν άψογα στα έξοχα χαρμάνια KIMBO.

photo1

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ARMONIA – ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ DOLCE GUSTO®* (16τμχ)

Το χαρμάνι ARMONIA είναι ένα εξαιρετικό μείγμα καφέ της Νότιας Αμερικής και της Κεντρικής Αφρικής ποικιλία 100% Arabica. Έχει ένα πανέμορφο άρωμα που προκαλεί την ισορροπία φρέσκων λουλουδιών από μια διακριτική διάνθιση ψημένου ψωμιού. Το κάθε φλιτζάνι καφέ ARMONIA είναι το αποτέλεσμα ενός έντονου και ισχυρού καφέ όπως αρέσει στους Ιταλούς.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 16 τεμαχίων

* Το Dolce Gusto είναι εμπορικό σήμα τρίτου χωρίς καμία σύνδεση με την Kimbo.

ARMONIA – ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ LAVAZZA®* POINT SYSTEM(100τμχ)

Ένα χαρμάνι 100% Arabica. Μια επιλογή εξαιρετικών καφέδων με πλούσιο άρωμα και την πλήρη γεύση ενός κλασικού καφέ εσπρέσο.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 100 τεμαχίων

* Το Point System είναι εμπορικό σήμα τρίτου χωρίς καμία σύνδεση με την Kimbo. 

ARMONIA – ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ (100τμχ)

Ένα εξαιρετικό μείγμα καφέ 100% Arabica από τα υψίπεδα της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, του οποίου το γλυκό άρωμα θυμίζει φρέσκα λουλούδια με μια λεπτή νότα ψημένου ψωμιού.

Οι χάρτινες ταμπλέτες Kimbo είναι συμβατές και κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ μερίδας με το σύστημα Pod – E.S.E. 44mm. Είναι παρασκευασμένες σε προστατευτική ατμόσφαιρα.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 100 τεμαχίων 

BARISTA – ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ NESPRESSO®* (10τμχ)

Το χαρμάνι ARMONIA είναι ένα εξαιρετικό μείγμα καφέ της Νότιας Αμερικής και της Κεντρικής Αφρικής ποικιλία 100% Arabica. Έχει ένα πανέμορφο άρωμα που προκαλεί την ισορροπία φρέσκων λουλουδιών από μια διακριτική διάνθιση ψημένου ψωμιού. Το κάθε φλιτζάνι καφέ ARMONIA είναι το αποτέλεσμα ενός έντονου και ισχυρού καφέ όπως αρέσει στους Ιταλούς.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 10 τεμαχίων

* Το Nespresso είναι εμπορικό σήμα τρίτου χωρίς καμία σύνδεση με την Kimbo.

BIO ORGANIC – ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ (15τμχ)

Μια εξαιρετική επιλογή καφέ που προέρχεται από τις καλύτερες βιολογικές και δίκαιες φυτείες στον κόσμο. Ένα ισορροπημένο μείγμα που απολαμβάνει τις αισθήσεις με μια γλυκιά γεύση και πικάντικες νότες.

Οι χάρτινες ταμπλέτες Kimbo είναι συμβατές και κατάλληλες για μία χρήση σε μηχανές καφέ μερίδας με το σύστημα Pod – E.S.E. 44mm. Είναι παρασκευασμένες σε προστατευτική ατμόσφαιρα. 

Διατίθεται σε: Συσκευασία 15 τεμαχίων

DECAF – ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ NESPRESSO®* (10τμχ)

Δοκιμάστε την πλήρη γεύση και το πλούσιο άρωμα του KIMBO Decaffeinato: μπορεί να μην έχει καφεΐνη, αλλά αυτός ο καβουρδισμένος αλεσμένος καφές είναι ίσος με κάθε άλλο τρόπο με τον κλασικό καφέ KIMBO μας, Καβουρδισμένος σε μια σειρά και αρωματικός.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 10 τεμαχίων

Οι κάψουλες είναι συμβατές με καφετιέρες Nespresso®*

* Το Nespresso είναι εμπορικό σήμα τρίτου χωρίς καμία σύνδεση με την Kimbo.

DECAFFEINATO – ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ LAVAZZA®* POINT SYSTEM (100τμχ)

Μια προηγμένη διαδικασία εκχύλισης αφαιρεί την καφεΐνη από το μείγμα διατηρώντας παράλληλα όλη τη γεύση και το άρωμά της. Ένας γεμάτος και πολύ ελκυστικός καφές με παρατεταμένη επίγευση παρά το γεγονός ότι δεν περιέχει καφεΐνη. Εν ολίγοις, το KIMBO Decaffeinato είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν έναν καφέ χωρίς καφεΐνη με τον ίδιο τολμηρό πλούτο ενός συνηθισμένου καφέ.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 100 τεμαχίων

* Το Point System είναι εμπορικό σήμα τρίτου χωρίς καμία σύνδεση με την Kimb

KIMBO BIO ORGANIC ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

Το KIMBO BIO ORGANIC είναι το νέο εκλεπτυσμένο μείγμα κόκκων καφέ της καλύτερης ποιότητας από Arabica και Natural Robusta και διαθέτουν οργανική πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και το σήμα Fair Trade που είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των περιθωριοποιημένων παραγωγών και εργαζομένων.
Από το ελαφρύ καβούρδισμα και το έντονο άρωμα, ο KIMBO BIO ORAGANIC έχει ένα δυνατό άρωμα λουλουδιού και γεύση αμυγδάλου με μια ιδέα από καρύκευμα.
Αυτό το μείγμα μπορεί να δώσει μια σαφή γλυκύτητα στον espresso και μια μεγάλη ισορροπία σχεδιασμένη για την Ιταλική αγορά και το εξωτερικό.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO ELITE GRAN GOURMET ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (3kg)

ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ

Ένα ξεχωριστό χαρμάνι καφέ με έντονο άρωμα και λεπτή γεύση. Ιδανικό για όσους αγαπούν να επιδίδονται στην απόλαυση του καφέ espresso. O KIMBO GRAN GOURMET είναι το αποτέλεσμα επιδέξιας και σχολαστικής επεξεργασίας.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 3kg

Χαρακτηριστικά:

Καβούρδισμα: Ελαφρύ

Άρωμα: Έντονο

Σώμα: Μεσαίο

Γεύση: Γλυκιά

Στο φλιτζάνι: Οξινο

KIMBO ELITE TOP SELECTION 100% ARABICA ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (3kg)

ΗΠΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

Ένα εξαιρετικό χαρμάνι από τους καλύτερους καφέδες Arabica 100% των ορεινών περιοχών της Κεντρικής Αμερικής και των πιο διάσημων φυτειών της Βραζιλίας, με ένα ιδιαίτερα έντονο άρωμα και μια μικρή γευστική υπόνοια οξύτητας. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ KIMBO 100% ARABICA. Ιδανική ποικιλία για όσους θέλουν να αφεθούν στην απόλαυση του καφέ espresso.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 3kg

Χαρακτηριστικά:

Καβούρδισμα: Μέτριο

Άρωμα: Απαλό

Σώμα: Μέτριο

Γεύση: Γλυκιά

Στο φλιτζάνι: Απαλά όξινο

KIMBO EXTRA CREAM ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ

Το αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών, ο KIMBO EXTRA CREAM επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας. Επίμονη κρέμα και ισορροπημένη υφή σε αυτό το χαρμάνι, στοιχεία που το καθιστούν ελκυστικό για όλους τους ουρανίσκους.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO INTENSO ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (500gr)

Με πλούσια , τολμηρή και γεμάτη γεύση .Το όνομα του τα λέει όλα, ο  INTENSO είναι ένα μείγμα από κόκκους καφέ με απαλή γεύση και απαράμιλλο άρωμα για να απολαύσετε και  να χαλαρώσετε καθώς δοκιμάζετε την απόλυτη απόλαυση και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για όλη την ημέρα.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 500gr

KIMBO KOSE-CHICCO BLU ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ

Ένα χαρμάνι που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους καλύτερους καφέδες Arabica από τη Βραζιλία και την Κεντρική Αμερική, επιλεγμένοι κόκκοι και ψημένοι κατά την μακρόχρονη Ναπολιτάνικη τεχνοτροπία. Μελετημένος για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες που αναζητούν εξαιρετικές γεύσεις, ο KOSE Chicco Blu είναι ένα προϊόν το οποίο δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει έναν espresso με πλούσιο άρωμα και σώμα πλήρες.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO PRESTIGE ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

Ένα χαρμάνι από εκλεκτούς καφέδες Arabica που συνδυάζουν επιδέξια τις διαφορετικές ποιότητες τους. Το αποτέλεσμα της προσεκτικής επεξεργασίας και της ακρίβειας στη θερμοκρασία καβουρδίσματος, κάνουν τον Kimbo Prestige ένα premium blend με λεπτή γεύση, εκφράζοντας την αγάπη για τον καλό καφέ μέσα σε ένα φλυτζάνι. Έχει εξαιρετική ισορροπία και μέτριο καβούρδισμα, έντονο άρωμα, μέτριο σώμα και φίνα γεύση.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO SUPERIOR BLEND ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΩΜΑ

Ένα αρμονικό χαρμάνι από καφέδες  για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, ο KIMBO SUPERIOR BLEND είναι ένας espresso με ένα ξεκάθαρο άρωμα και ένα ιδιαίτερα γλυκό, απαλό, σαγηνευτικό άρωμα.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM ASSAM (20τμχ)

Το TEEKANNE Assam έχει μεστή και πικάντική γεύση. Στους διάσηµους κήπους του Assam τα φύλλα τσαγιού έχουν µία ιδιαίτερα πλούσια γεύση. Η συγκοµιδή και η ζύµωση δίνουν στο τσάι χαρακτηριστικά δυνατής και µεστής γεύσης. Για τους γνώστες αποτελεί µία ιδιαίτερη απόλαυση.

Χρόνος εκχύλισης : 3-5 λεπτά.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων 

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM CAMOMILE (20τμχ)

Το TEEKANNE Camomile είναι ευεργετικό και εύπεπτο ρόφηµα. Το δηµοφιλές αυτό βότανο από διαλεγµένα άνθη χαµοµηλιού, µαζεµένα µε το χέρι. Ήπια και ισορροπηµένη γεύση για εκείνους που θέλουν να αισθάνονται καλά, χωρίς να θυσιάζουν την απόλαυση.

Χρόνος εκχύλισης : 5-8 λεπτά

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων 

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM EARL GREY (20τμχ)

Το TEEKANNE Earl Grey  είναι Αγγλικό τσάι µε έντονη γεύση. Το περίφηµο µαύρο τσάι από τις καλύτερες φυτείες της Ανατολής. Αρωµατισµένο µε το φυσικό άρωµα από περγαµόντο. Για κάθε περίσταση ένα φρέσκο, µε λουλουδένια γευστική εµπειρία, αφέψηµα µε µία λεπτή φρουτώδη νότα.

Χρόνος εκχύλισης : 3-5 λεπτά.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων 

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM ENGLISH BREAKFAST (20τμχ)

Το TEEKANNE English Breakfast  έχει γλυκόπικρη πλούσια γεύση. Ιδανικό τσάι για πρωινό. Ένα κλασικό µείγµα από τσάγια ιδιαίτερης προέλευσης που δηµιουργεί µία κεχριµπαρένια απόλαυση µε γεµάτο άρωµα και γεύση ελαφρώς πικρή. Φυσικά το απολαµβάνεις κάθε στιγµή της ηµέρας.

Χρόνος εκχύλισης : 3-5 λεπτά

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM FOREST FRUIT (20τμχ)

Το TEEKANNE Forest Fruit  έχει φρουτένια γεύση και άρωµα. Συνδυασµός µε το άρωµα των φρέσκων φρούτων, φωτεινό κόκκινο χρώµα, πολύ ιδιαίτερη γεύση!

Συστατικά: Ιβίσκος, Μήλο, Βατόµουρο, Πορτοκάλι, Aγριοτριαντάφυλλο, Blueberry, Φράουλα, Elderberry.

Χρόνος εκχύλισης : 5-8 λεπτά

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM FRUIT SELECTION (20τμχ)

Το TEEKANNE Fruit Selection είναι φρουτώδες και αναζωογονητικό ρόφηµα. Εξαιρετική και ιδιαίτερα εύγευστη εµπειρία µε τη γεύση από ηλιόλουστα φρούτα. Αρωµατικό, ελαφρύ και δροσιστικό – ζεστό ή κρύο απλά απίστευτο!

Συστατικά: Αγριοτριανταφυλλιά, Ιβίσκος, Μήλο, Πορτοκάλι, Elderberries και Μέντα.

Χρόνος εκχύλισης : 5-8 λεπτά

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων

ΤΣΑΙ TEEKANNE PREMIUM GINGER LEMON (20τμχ)

Το TEEKANNE Ginger Lemon είναι αψύ, αρωµατικό και φυσικό αφέψηµα. Ένας συνδυασµός του αρωµατικού Τζίντζερ µε το δροσιστικό Λεµόνι. Τα φυσικά συστατικά και η ευχάριστη οξύτητα του Τζίντζερ δίνει σε αυτό το τσάι την µοναδική και αναζωογονητική γεύση του.

Χρόνος εκχύλισης : 3-5 λεπτά.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 20 τεμαχίων