KIMBO BIO ORGANIC ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

Το KIMBO BIO ORGANIC είναι το νέο εκλεπτυσμένο μείγμα κόκκων καφέ της καλύτερης ποιότητας από Arabica και Natural Robusta και διαθέτουν οργανική πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και το σήμα Fair Trade που είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των περιθωριοποιημένων παραγωγών και εργαζομένων.
Από το ελαφρύ καβούρδισμα και το έντονο άρωμα, ο KIMBO BIO ORAGANIC έχει ένα δυνατό άρωμα λουλουδιού και γεύση αμυγδάλου με μια ιδέα από καρύκευμα.
Αυτό το μείγμα μπορεί να δώσει μια σαφή γλυκύτητα στον espresso και μια μεγάλη ισορροπία σχεδιασμένη για την Ιταλική αγορά και το εξωτερικό.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO ELITE GRAN GOURMET ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (3kg)

ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ

Ένα ξεχωριστό χαρμάνι καφέ με έντονο άρωμα και λεπτή γεύση. Ιδανικό για όσους αγαπούν να επιδίδονται στην απόλαυση του καφέ espresso. O KIMBO GRAN GOURMET είναι το αποτέλεσμα επιδέξιας και σχολαστικής επεξεργασίας.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 3kg

Χαρακτηριστικά:

Καβούρδισμα: Ελαφρύ

Άρωμα: Έντονο

Σώμα: Μεσαίο

Γεύση: Γλυκιά

Στο φλιτζάνι: Οξινο

KIMBO ELITE TOP SELECTION 100% ARABICA ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (3kg)

ΗΠΙΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

Ένα εξαιρετικό χαρμάνι από τους καλύτερους καφέδες Arabica 100% των ορεινών περιοχών της Κεντρικής Αμερικής και των πιο διάσημων φυτειών της Βραζιλίας, με ένα ιδιαίτερα έντονο άρωμα και μια μικρή γευστική υπόνοια οξύτητας. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ KIMBO 100% ARABICA. Ιδανική ποικιλία για όσους θέλουν να αφεθούν στην απόλαυση του καφέ espresso.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 3kg

Χαρακτηριστικά:

Καβούρδισμα: Μέτριο

Άρωμα: Απαλό

Σώμα: Μέτριο

Γεύση: Γλυκιά

Στο φλιτζάνι: Απαλά όξινο

KIMBO EXTRA CREAM ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ

Το αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών, ο KIMBO EXTRA CREAM επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας. Επίμονη κρέμα και ισορροπημένη υφή σε αυτό το χαρμάνι, στοιχεία που το καθιστούν ελκυστικό για όλους τους ουρανίσκους.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO INTENSO ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (500gr)

Με πλούσια , τολμηρή και γεμάτη γεύση .Το όνομα του τα λέει όλα, ο  INTENSO είναι ένα μείγμα από κόκκους καφέ με απαλή γεύση και απαράμιλλο άρωμα για να απολαύσετε και  να χαλαρώσετε καθώς δοκιμάζετε την απόλυτη απόλαυση και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για όλη την ημέρα.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 500gr

KIMBO KOSE-CHICCO BLU ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΕΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ

Ένα χαρμάνι που αποτελείται κατά κύριο λόγο από τους καλύτερους καφέδες Arabica από τη Βραζιλία και την Κεντρική Αμερική, επιλεγμένοι κόκκοι και ψημένοι κατά την μακρόχρονη Ναπολιτάνικη τεχνοτροπία. Μελετημένος για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες που αναζητούν εξαιρετικές γεύσεις, ο KOSE Chicco Blu είναι ένα προϊόν το οποίο δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει έναν espresso με πλούσιο άρωμα και σώμα πλήρες.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO PRESTIGE ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

Ένα χαρμάνι από εκλεκτούς καφέδες Arabica που συνδυάζουν επιδέξια τις διαφορετικές ποιότητες τους. Το αποτέλεσμα της προσεκτικής επεξεργασίας και της ακρίβειας στη θερμοκρασία καβουρδίσματος, κάνουν τον Kimbo Prestige ένα premium blend με λεπτή γεύση, εκφράζοντας την αγάπη για τον καλό καφέ μέσα σε ένα φλυτζάνι. Έχει εξαιρετική ισορροπία και μέτριο καβούρδισμα, έντονο άρωμα, μέτριο σώμα και φίνα γεύση.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO SUPERIOR BLEND ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΡΩΜΑ

Ένα αρμονικό χαρμάνι από καφέδες  για τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, ο KIMBO SUPERIOR BLEND είναι ένας espresso με ένα ξεκάθαρο άρωμα και ένα ιδιαίτερα γλυκό, απαλό, σαγηνευτικό άρωμα.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO TOP FLAVOUR 100% ARABICA ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΑΠΛΗ ΓΕΥΣΗ

Ένα εκλεπτυσμένο χαρμάνι από 100% κόκκους Arabica που επιλέγονται από τους ειδικούς μας άμεσα στον τόπο παραγωγής, ο KIMBO TOP FLAVOR είναι ένας τέλειος συνδυασμός γλυκύτητας και ελαφριάς οξύτητας.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

KIMBO UNIQUE ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (1kg)

ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΥΣΗ

Ένα ήπιο χαρμάνι που αποτελείται από έναν ισορροπημένο συνδυασμό από ποικιλίες καφέ Arabica και Robusta, ο KIMBO UNIQUE είναι ο espresso με το αδιαμφισβήτητο άρωμα, που δημιουργήθηκε για λάτρεις της γλυκιάς και απαλής γεύσης.

Διατίθεται σε: Συσκευασία 1kg

ΚΙΜΒΟ DECAFFEINATO ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ (500gr)

Απολαύστε την πλήρη γεύση και το πλούσιο άρωμα του Kimbo Espresso Decaffeinato. Παρόλο που δεν έχουν καφεΐνη αυτοί οι κόκκοι καφέ διατηρούν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά , την κρεμώδη και την πικάντικη ένταση που  συνδυάζει ένας κλασσικό καφέ KIMBO. Καλά ψημένος αλλά όχι καμένος, ευώδης και αρωματικός, με 2 λέξεις : Πραγματικά Νόστιμος !!

Διατίθεται σε: Συσκευασία 500gr